Translate

середу, 1 червня 2011 р.

Amway: сталість і цілеспрямованість заради життя

                         
Команда NUTRILITE знову вийшла на вулиці Києва під час «Пробігу під каштанами»
29 травня 2011 року Незалежні підприємці Amway об'єдналися в команду NUTRILITE у День Києва та взяли участь у 19-й щорічній спортивно-благодійній акції «Пробіг під каштанами». На старт заради порятунку дитячих життів вийшли 6128 учасників забігу у зелених футболках. В результаті, команда третій рік поспіль отримала титул найчисленнішої.
Щорічна участь дистриб'юторів Amway стало вже доброю традицією багатьох українських родин, які з'їжджаються до Києва з усіх куточків країни. Для кожного з них Пробіг – це значно більше, ніж засвідчення підтримки активного і здорового способу життя або любові до спорту. Команда NUTRILITE із завидною постійністю, щирістю та цілеспрямованістю демонструє суспільству важливість соціальної відповідальності і спільних зусиль заради дитячих життів.
Завдяки участі Незалежних підприємці Amway команда NUTRILITE внесе в загальну скарбничку «Пробігу під каштанами» 245 000 грн. Традиційно кошти, зібрані учасниками Пробігу, організатори передадуть на розвиток Науково-практичного Центру кардіології та кардіохірургії дітей раннього віку МОЗ України, де щороку надають необхідну допомогу тисячам дітей з вродженим пороком серця.
У цей день в рамках «Пробігу під каштанами» компанія «Емвей Україна» також організувала для дітей ігровий майданчик і розважальну програму – майстер-класи рукоділля, малювання, веселі рухливі ігри та конкурси з призами. Сотні дітей та їх батьки отримали позитивний заряд і задоволення від теплої атмосфери заходу.
Соціальна відповідальність – ключова складова стратегії Amway на глобальному рівні. За останні 8 років у рамках міжнародної програми для дітей «Один за одним» (One by One) компанія допомогла понад 8 млн дітей у всьому світі. В Україні компанія Amway співпрацює з благодійним фондом «Единственная», підтримуючи програму соціальної адаптації для дітей-сиріт «Дорога до успіху».

Немає коментарів:

Дописати коментар